Sauna-/ juhlatila

Viihtyisät juhla-/ saunatilat Espoon Olarinluomassa löytyvät Luovannotkon ylimmästä kerroksesta.


Jopa 60 hengen tapahtumiin soveltuva tunnelmallinen 140m² tila on sisustettu ja kalustettu mahdollisimman pitkälti kierrätyskalusteilla ja -materiaaleilla.

Oli mielessäsi sitten levynjulkkarit, illanvietto, virkistys- tai tiimipäivät, saunailta, pikkujoulut, polttarit tai synttärit, järjestät Notkossa onnistuneet kokoukset ja kekkerit suurenkin porukan kesken. Voit tuoda juhlatilaan omat ruoat ja juomat, sekä soittaa omaa musiikkia laadukkaalla äänentoistolla.

Notkossa on myös iso esiintymislava, jolla pääsee itse soittamaan! Samassa talossa on bändikämppiä, joten soittoon ollaan täällä totuttu.

Tilaan kuuluu iso katettu terassi, jossa on mukava jäähdytellä saunan jälkeen ja grillailla herkkuja. Tilan yhteydessä on pieni keittiö, josta löytyy kaksi jääkaappia, mikroaaltouuni sekä astiasto n. 20 hengelle. Saunan pukuhuoneessa on oma jääkaappi saunajuomia varten. Myös biljardipöytä, valkokangas ja videoprojektori kuuluvat varustukseen.

Luovannotko on loistavien kulkuyhteyksien varrella ja sinne helppo tulla joko omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.
Hinnat alk. 350 €.

Kysy lisää info(at)woodnsound.fi tai puh. 050 577 1489/ Camilla.